I det fynske folks tjeneste

Junior bliver i OB

Junior er faldet godt til og forlænger med OB.

Den brasilianske angrbriber, Junior, bliver i OB. Den fynske superligaklub tegnede tirsdag en 1½ -årig kontrakt med Jose Luiz Guimaraes Sanabio Junior.

Junior har indtil videre spillet tre kampe for OB, og hans korttidskontrakt betød, at OB risikerede at miste den stærke angriber, når efterårssæsonen sluttede. Men Junior har på bare tre kampe overbevist ledelsen i OB om at han kan  være med til at styrke angrebet hos OB markant.for fynboerne.

Store forventninger

 - Jeg er overbevist om, at vi har gjort et kup. Junior har vist, at han har en masse at bidrage med, og vi føler at vi har styrket holdet væsentligt ved at sikre os hans underskrift på en kontrakt for halvandet år, siger siger Kim Brink til OB Online.

I sine tre kampe for OB har Junior været utrolig farlig og scoret et enkelt mål.

- Han er en fysisk stærk spiller med nogle umiskendelige brasilianske træk, der formår at skabe chancer og score mål, og vi forventer os meget af ham i fremtiden. Der er mange eksempler på brasilianske spillere i europæiske klubber, der har fået stor positiv betydning for deres klubber, og vi håber selvfølgelig, at det også bliver tilfældet med Junior i OB, siger Kim Brink.

På lørdag spiller OB en nøglekamp mod Brøndby, og her kan Junior for første gang komme i aktion som fast spiller

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.