Justitsministeren efter Black Army exit: - Det er nu vil skal holde fast

Søren Pape Poulsen siger, at der holdes skarpt øje med Black Army-medlemmerne og "vipper de det mindste med ørene", findes der et eller andet de kan komme i fængsel for.

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) glæder sig over, at politiet har presset Black Army så meget, at de ikke længere kan blive i klubhuset på Nyborgvej i Odense.

Det siger han til TV 2/Fyn efter det onsdag morgen kom frem, at invandrebanden havde afleveret nøglerne til deres nu forhenværende udlejer.

- Det er et rigtig godt signal, siger justitisministeren.

Midlet har været nul-tolerance, at politiet har stresset banden og de værktøjer der er givet i den såkaldte bandepakke tre, som blandt andet indeholder hårdere straffe.

- Og at man har taget dem ud en for en, og derfor er mange af dem i fængsel. Det rigtig dygtigt arbejde fra politiets side, og det er det vi skal holde fast i nu, for det er klart når nogen forsvinder, så kan der let komme nogen andre.

- Lige nu er de meget pressede, og de skal vedblive med at være pressede.

- Det her viser jo også, at det skal være lov og orden der hersker i det her land. Og det skal være samfundet der vinder, siger Søren Pape Poulsen og pointerer, at både han og Fyns Politi er klar over, at det ikke er slut bare fordi Black Army ikke har klubhuset længere.

- Vi ved udmærket godt, hvor de her kære Black Army-folk er henne, siger han, og er dermed ikke bekymret for, at de skulle være blevet spredt for alle vinde:

- Vi holder øje med dem. Politiet er tilstede og holder øje. Vipper de det mindste med ørene, findes der et eller andet vi kan straffe dem for og få dem puttet i fængsel.

Han glæder sig over, at der sidder mange bandemedlemmer i fængsel, men er godt klar over, at hvis en bande er i knæ, kan der hurtigt komme nogen andre.

- Det er jeg meget bevidst om. Og det politiet bevidst om.

Oversigt

    Oversigt