I det fynske folks tjeneste

K støtter også akut-modtagelse i Svendborg

Sygehus Fyn i Svendborg bevarer aktu-modtagelse.

Skadestuen ved Sygehus Fyn Svendborg bliver bevaret. Venstre og Socialdemokratiets aftale bliver også støttet af de Konservative i region Syddanmark.

De konservatives holdning har været, at Svendborg ikke kunne bære et fuldt udbygget akutsygehus, der var på niveau med Odense Universitetshospital, men derimod at Svendborg Sygehus skal have et akutberedskab på mindst samme niveau som det nuværende.

- Vores frygt kan dog være, at Poul Erik Svendsen og Carl Holst lover mere end de kan - eller vil - holde, siger  den konsevative regionsrådsmedlem Søren Salling.

- Når Carl Holst udtaler, at der ikke er en formel aftale, men blot en "fælles holdning til at akutberedskabet på Sygehus Fyn Svendborg bevares" og at "det er utvetydigt at dét forudsætter en skadestue i et eller andet omfang" - så er det bestemt positive toner, men ikke nok til at vi fra konservativ side uden videre klapper i hænderne, siger Søren Salling.

- Når vi går til forhandlingerne i den kommende tid skal vi nok sørge for at holde regionsformanden fast på det løfte han nu er kommet med, siger Søren Salling.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.