Kadrii: Det er svært at forholde sig til

Alle som holder med OB må ærgre sig over, at profilen Bashkim Kadrii er skadet, men ingen ærgrer sig så meget som Bashkim selv.

Kadrii beskriver til OBs hjemmeside, hvordan han oplevede skaden:

- Jeg fik bolden i et dybdeløb, hvor jeg kom før en af deres spillere. Jeg strakte foden helt ud, og i det jeg gjorde det, føltes det som om, jeg fik et lille puf. Så kunne jeg mærke, at det ligesom sprang inde i knæet. Derfor lagde jeg mig ned og fik noget behandling. Jeg kunne godt mærke, der var et eller andet galt, men så kom jeg op og stå og følte, jeg godt kunne støtte på benet. Da jeg kom ind på banen igen og kom lidt op i fart, kunne jeg godt mærke, at jeg ikke kunne styre knæet. Jeg følte, det var løst, og så gik jeg ud igen. Det var mig selv, der gerne ville på banen igen. Jeg kunne godt mærke, der var noget galt, men jeg følte, jeg kunne støtte på det, så måske skulle der lige gået par sekunder, som der nogle gange gør. Men da jeg kom ind igen, kunne jeg mærke, at det ikke gik, siger han til OBs hjemmeside.

Bashkim Kadrii skal opereres indenfor de næste par uger, når væsken i knæet har fortaget sig, men lige nu er det svært for Kadrii at forholdesig til skadens omfang:

- Det er selvfølgelig svært lige nu at forholde sig til ikke at skulle spille i 6 måneder. Det er selvfølgelig ikke så fedt, men jeg må tage det stille og roligt efter operationen og komme i gang igen, være positiv og få

det bedste ud af det. Jeg skal opereres indenfor 1-2 uger - jeg håber selv på, det bliver om en uge - og så tager vi genoptræningen derfra, siger en dybt skuffet og berørt Bashkim Kadrii.

Oversigt

    Oversigt