Kadrii skadet igen

Bashkim Kadrii kom mandag til skade med sit venstre knæ i en reserveholdskamp mod FC Nordsjælland.

Bashkim Kadrii er færdig for resten af 2014, efter at FC København-profilen mandag blev knæskadet i en reserveholdskamp mod FC Nordsjælland.

Undersøgelser har vist, at korsbåndet er beskadiget. Den endelige diagnose vil blive stillet senere.

- Nu må vi se, hvor slemt det er, men vi ved heldigvis, at Bashkim er en stærk person, som nok skal komme tilbage til fuld styrke igen, siger manager Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

Bashkim Kadrii, der i sommer skiftede til FCK fra OB, har for nylig kæmpet sig tilbage fra en korsbåndsskade. Sidste år i august pådrog han sig en korsbåndsskade, og ligesom denne gang var der tale om det venstre knæ.

- Det er selvfølgelig uheldigt, for jeg er faldet rigtigt godt i FCK og følte mig på vej mod topformen. Men jeg ved, hvad der skal til i genoptræningen, og jeg er klar til at arbejde hårdt for at komme tilbage for fuld styrke, siger Kadrii.

Den 23-årige offensivspiller, der både har gjort sig som venstrekant og hængende angriber hos FCK, har været en stor succes siden skiftet fra OB. Det er blevet til tre scoringer fra Kadrii - to i Superligaen og et enkelt i Europa.

Oversigt

    Oversigt