I det fynske folks tjeneste

Kadrii: Vi skylder en hjemmesejr

Fredag aften kommer FC Midtjylland på besøg på TRE-FOR Park, og det er tid til, at OB giver de fynske tilhængere en sejr.

Både OB og FC Midtjylland har syv point efter fire kampe. Derfor er der respekt for modstanderen.

- De har gjort det godt, og vi har haft nogle problemer med dem i de seneste kampe. Vi skal ind og have vores spil i gang, og de nye ting, vi har indarbejdet, skal vi køre videre på, og så skal vi se, om vi kan ramme dem på den måde, siger Bashkim Kadrii og beskriver FC Midtjylland således:

- De har fart, og de er dygtige i deres offensiv. Samtidig står de godt organiseret, og det gør dem til et godt hold. Derfor skal vi spille vores spil, og vi skal have dem til at presse os, så vi kan spille udenom dem. Og så skal vi have styr på deres kontraspil. Det siger han til ob.dk

OB tabte deres første hjemmekamp mod Randers, og derfor budskabet fra Kadrii klart.

- Vi skylder en hjemmesejr, siger han.

Det ligner dog en meget lige kamp. De to hold har mødtes 37 gange, og her har OB fået 13 sejre, FC Midtjylland 16 og syv uafgjorte. Desuden har ingen OB'ere i truppen nogensinde scoret mere end et enkelt mål mod midtjyderne.

En af dem, som dog har fundet vej til netmaskerne er Hans Henrik Andreasen. Hvis han kommer på banen spiller han sin superligakamp nummer 300.

Ved du noget? Så send os et tip