Kæmpe diskofærge til Odense

Der bliver liv og glade dage på den ellers så stille havnekaj i Odense. Den flydende natklub Spektrum lægger til kaj i Odense Havn i næste uge.

Det er ikke hver dag, at der kommer en færge til Odense Havn. Og det er endnu sjældnere at den bliver liggende i månedsvis.

Men i næste uge ankommer den gamle DSB-færge Spektrum til Odense med slæbebåde.

Kartoffelsalaten og de underbelagte smørrebrød i salonerne er dog byttet ud med diskolys, drinks og et af Europas største lydanlæg. Færgen er nemlig lavet om til en sejlende natklub.

Men otte barer på fire dæk kan der hældes 1500 gæster ombord hver aften - og den store færge kommer helt sikkert til at vække opsigt på Østre Kaj.

- Den er stor, flot og med masser af lys. Vi glæder os til at komme til Odense, der er et fantastisk sted. Byen er lidt overset, men vi elsker den, og vi glæder os til at give byens indbyggere en anderledes oplevelse, fortæller Kasper M. de Thurah, der er manager på det flydende diskotek.

lys

Sejler rundt i hele Skandinavien

Manageren bor selv på skibet, og rejser med rundt til byer i hele Skandinavien. Konceptet er, at den ligger omkring et halvt år i hver havn.

Og i den tid skal der bruges en lokal, fynsk besætning. Ikke matroser og en styrmand, men garderobepiger, bartendere og udsmiddere.

- Nu skal vi have pakket ud og gjort det hele klar igen. Det er et stort arbejde, og inden vi kan åbne op, skal vi også have ansat noget personale, fortæller Kasper M. de Thurah.

Efter planen skal den 61 år gamle færge trækkes med slæbebåde fra København til Odense på mandag. Hvornår landgangsbroen sænkes og dørene åbnes - det er stadig en hemmelighed.

Besøg Spektrum på facebook

Oversigt

    Oversigt