Kæmpe interesse for Les Misérables

Allerede nu tegner Rossen & Rønnows tredie musicalopsætning til at blive den mest populære. Både skuespillere og tilskuere flokkes nemlig i disse dage om en billet - enten til scenen eller til de bløde stole.

-

Allerede nu tegner Rossen & Rønnows tredje musicalopsætning til at blive den mest populære. Både skuespillere og tilskuere flokkes nemlig i disse dage om en billet - enten til scenen eller til de bløde stole.

Internationale ansøgere
Omkring 200 højt kvalificerede skuespillere og sangere fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og England har meldt deres ankomst til Les Misérables-optagelsesprøverne, som afholdes i København og Århus henholdsvis den 9. og 10. marts.

Der lukkes dog først for tilmeldinger på onsdag den 5. marts, så hurtige aspiranter kan stadig nå at tilmelde sig.

Den eneste rolle, der er besat på forhånd, er hovedrollen som straffefangen Jean Valjean, som producenten Stig Rossen selv tager sig af.

\"Men det bliver med tavlen visket rent for tidligere opsætninger, og jeg glæder mig til at finde ind til rollen med helt friske øjne,\" beretter Stig Rossen.

Millionsalg
Billetsalget er samtidig åbnet i fire af de fem turnébyer, nemlig Århus, København, Herning og Vejle. Allerede nu har musicallystne danskere købt billetter for mere én af de cirka 25 mio. kr., som produktionen foreventes at koste.

\"Det er en utrolig god start vi har fået,\" siger administrerende direktør Mikkel Rønnow. \"Vi er meget glade for at danskerne allerede nu ved, at dette bliver en musicalforestilling, man ikke bør gå glip af. Jeg tør også godt love, at det bliver en meget spændende opsætning. Fortsætter den store interesse, poster vi gerne endnu flere penge i vore kommende musicalaktiviteter. Vi er her ikke for at tjene penge, men for at give Danmark musicals på internationalt niveau.\"

Les Miserables turnerer i perioden december 2003 til april 2004.

Oversigt

    Oversigt