I det fynske folks tjeneste

Kæmpe kagebord på Langeland

Op mod 600 langelændere kan spise af de mange kager.

Sjov, kultur og en masse kage er hovedingredienserne til en kunst- og kulturmesse i Bagenkop Hallen. Messen begynder den første lørdag i november, og "Langelands længste kagebord" kan ses om søndagen.

November lover kulde, kakao og hygge og desuden også "Langelands længste kagebord". Det sker på messen i Bagenkop Hallen i weekenden den 3. - 4. november.

Søndag den 4. november vil kagebordet være opstillet, og så kan sultne sjæle med en meget sød tand være i stand til at kunne spise fra dette enorme kagebord.

Arrangementet skabes af fire private bagere, Super Brugsen i Rudkøbing, samt en række tidligere bagere og forskellige husmødre.

De vil bage alt lige fra brunsvigere, lagkager til skærekager og småkager. Der vil samlet være kager til 500-600 mennesker.
Britta Andersen fra Humble Bageri, som er med til at bage til det længste kagebord, siger:
- Vi glæder os til det, og vi glæder os til at komme ud og vise, hvad vi bagere kan.

Kunst- og kulturmessen byder også på musik, kunst, forskellige smagsprøver og meget mere. Om lørdagen vil der samtidig være et fiskebord.

En billet til messen koster 45 kroner, og når billetten er betalt, har man fri adgang til det hele - også al den dejlige kage, som gerne må spises op.

Overskuddet fra arrangementet går til den lokale idrætsforening.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.