I det fynske folks tjeneste

Kæmpe stigning i SOSU-elever

På tre år er elevtallet på SOSU-uddannelserne vokset så meget, at skolen nu må købe en ekstra bygning.

Interessen for at uddanne sig til social- og sundhedshjælper er vokset voldsomt. Antallet, der søger ind på SOSU-uddannelserne, er fordoblet.

Fra at have 2635 elever i 2007 forventer Social- og Sundhedsskolen Fyn i år 5610 elever. I samme periode er antallet stuerende på efter- og videreuddannelserne steget fra ca. 2800 til 8-9000.
 
Nu må skolen på Fyn udvide med en ekstra bygning, for at få plads til de mange ekstra elever.

Helt præcis køber Social- og Sunhedsskolen 4000 kvadratmeter ekstra, der primært skal rumme efter- og videreuddannelse, den pædagogiske assistent-uddannelse samt skolens administration.

- Vi fremtidssikrer skolen ved at købe den tidligere AOF-bygning på Vestre Stationsvej i Odense, siger Mogens Kragh Andersen, der er direktør for Social- og Sundhedsskolen i Odense.

Håndværkerne er netop rykket ind i bygningen for at gøre den klar til et nyt hold elever 1. august. Med købet af den nye bygning vil Social- og Sunshedsskolen Fyn fremover have fire afdelinger.

I følge skolen selv er en af de primære årsager til at så mange søger social- og sundhedsuddanelsen, at der næsten er garanti for et fast job efter endt uddannelse.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.