I det fynske folks tjeneste

Kamera kan knuse den sigtede i dobbeltdrabet

Nye oplysninger om dobbeltdrabet i Tusindårsskoven.

Politiet har fået flere oplysninger om det stjålne kamera, som den nu dræbte Bjarne Johansen havde med sig i Tusindårsskoven.

Det skriver eb.dk

Politiet efterlyste i sidste uge folk, som er blevet tilbudt at købe et Nikon-kamera tilsvarende det, som den dræbte, Bjarne Johansen, brugte kort før han blev dræbt i Tusindårsskoven.

- Om der er tale om det samme kamera ved vi ikke, men vi har oplysninger om, at den anholdte har forsøgt at omsætte et kamara et par dage efter, at ægteparret blev dræbt i Tusindårsskoven, siger vicepolitiinspektør henrik Justesen til eb.dk.

To nye henvendelser er dukket op, siden politiet efterlyste kamaraet. Men i begge tilfælde var der ikke tale om det rigtige kamera. Det er afgørende for efterforskningen, at kamaraet dukker op.

Flere terorier bygger på, at Bjarne Johansen nåede at tage et billede af gerningsmanden, inden han blev dræbt.

Den 37-årige sigtede mand har indtil nu ikke ønsket at sige noget til politiet. Men det ser ud til at ændre sig, udtaler Fyns politi.

- Vi forsøger stadig via hans forsvarer at få ham i tale. Det er ikke lykkedes indtil nu, men vi har nogle indikationer på, at det måske er ved at ændre sig, og at vi kan afhøre ham inden for kort tid, udtaler Henrik Justesen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.