Kamp om kandidatur i Odense Øst

Pernille Rosenkrantz-Theil får ikke lov at blive folketingskandidat for socialdemokraterne i Odense Øst uden kamp. Den 60-årige Benny Nybo har også meldt sit kandidatur.

Det tidligere medlem af folketnget for enhedslisten, Pernille Rosenkrantz-Theil var mandag aften det ubestridte midtpunkt på socialdemokraternes generalforsamling i Odense 1. kreds.

- Jeg har tænkt mig at sige at sige hvem jeg er, og sige lidt om den tid vi går i møde med stigende arbejdsløshed og hvor vigtigt jeg synes det er at sige at socialdemokraterne er dem der er bedst til at stå imod i nedgangstider, sagde Pernille Rosenkrantz-Theil på vej ind til mødet.

Men Pernille Rosenkrantz-Theil får ikke lov at blive folketingskandidat i Odense Øst uden kamp. Den 60-årige Benny Nybo vil forsøge at slå den landskendte politiker i kampen om at blive kredsens folketingskandidat.

- Jeg er fra Fyn og kan blive en fynsk stemme i folketinget på en helt anden måde end når man er københavner og kommer til Fyn, siger Benny Nybo.

Men kredsbestyrelsens favorit er Pernille Rosenkrantz-Theil.

- Det er ikke Pernille der har været heldig at finde en god kreds. Det er vores kreds, der har været heldig at få en god ung kandidat, sagde Mogens Hansen, der er tidligere formand for socialdemokraterne i Odense Øst.

Oversigt

    Oversigt