I det fynske folks tjeneste

Kampagne-penge fosser ud

Flere politikere er i fuld gang med at bruge deres valgbudget, inden folketingsvalget er udskrevet. Alt tyder på, at vi først skal stemme til efteråret, men kandidaterne er allerede i gang med at fyre krudtet af.

Den konservative folketingskandidat Mai Henriksen kan allerede nu ses på busser i bybilledet.
- Vi troede, der ville komme et forårsvalg, men nu ser det ud til, vi skal vente lidt længere tid, siger Mai Henriksen til TV2/FYN.

Socialdemokraten Carsten Hansen kan allerede nu blandt andet tages med hjem som postkort fra de fynske caféer, ligesom han også har reklamefilm i biograferne.
- Da vi planlagde kampagnen i januar måned, var vi overbevist om, at valget ville komme i starten af april, siger Carsten Hansen til TV2/FYN.

Men det er ikke kun kampagnepengene, den tidlige valgkamp tærer på. Selvom kandidaterne selv ikke vil indrømme det, er en lang valgkamp udmarvende både for dem og deres bagland.
- Valgkampe drives i Danmark af et motiveret bagland med masser af energi, og derfor kan det være farligt at brænde krudtet af så tidligt i en valgkamp , siger politisk kommentator Troels Mylenberg til TV2/FYN.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.