Kampagne-penge fosser ud

Flere politikere er i fuld gang med at bruge deres valgbudget, inden folketingsvalget er udskrevet. Alt tyder på, at vi først skal stemme til efteråret, men kandidaterne er allerede i gang med at fyre krudtet af.

Den konservative folketingskandidat Mai Henriksen kan allerede nu ses på busser i bybilledet.
- Vi troede, der ville komme et forårsvalg, men nu ser det ud til, vi skal vente lidt længere tid, siger Mai Henriksen til TV2/FYN.

Socialdemokraten Carsten Hansen kan allerede nu blandt andet tages med hjem som postkort fra de fynske caféer, ligesom han også har reklamefilm i biograferne.
- Da vi planlagde kampagnen i januar måned, var vi overbevist om, at valget ville komme i starten af april, siger Carsten Hansen til TV2/FYN.

Men det er ikke kun kampagnepengene, den tidlige valgkamp tærer på. Selvom kandidaterne selv ikke vil indrømme det, er en lang valgkamp udmarvende både for dem og deres bagland.
- Valgkampe drives i Danmark af et motiveret bagland med masser af energi, og derfor kan det være farligt at brænde krudtet af så tidligt i en valgkamp , siger politisk kommentator Troels Mylenberg til TV2/FYN.

Oversigt

    Oversigt