Kampen om vejen: Hør nu efter!

Slagsmålet om, hvad der skal ske med den ulovligt lukkede Landbrugsvej i Odense spidser til. I dag smækkede Pia Pedersen og Hanne Andersen 947 underskrifter på rådmandens bord. Nu må politikerne høre efter - og genåbne vejen.

424 personer havde skrevet under på, at Landbrugsvej skal genåbnes. Og 523 krævede med deres underskrifter, at busserne skal tilbage på vejen.

- Nu skal de altså også høre på os andre. Vi bor lige ude midt i det og føler os rigtig meget lukket inde, fortæller Pia Pedersen, der er initiativtager til underskriftindsamlingen for genåbning af Landbrugsvej i Odense. 

Landbrugsvej blev lukket i strid mod en lokalplan i 2014. Og siden har en del af beboerne kæmpet for at få den genåbnet.

Læs mere her. 

Nu er knapt 1000 underskrifter så afleveret til rådmand Jane Jegind.

- Jeg er altid påvirket af, at borgere henvender sig - om det er mange eller få. Og det skal vi også lytte til, siger Jane Jegind (V). 

I marts fremlagde Jane Jegind en bunke underskrifter IMOD genåbningen under et interview på TV 2/Fyn. 189 helt nøjagtigt.

Og netop antallet af underskrifter for og imod kan kun gøre sagen klar, mener Pia Pedersen og Hanne Andersen.

- Jeg synes ikke, man kan skille folk ud fra hinanden; Dem der vil man høre efter - og dem der vil man ikke høre efter. Men de skal da høre efter, hvad folk siger ude i livet - havde jeg nær sagt, siger Pia Pedersen.

- Jeg vil gerne understrege, at de bliver hørt. Men det at blive hørt er jo ikke det samme som at få ret. Uanset hvordan vi vender og drejer det, så vil der være nogen, der ikke får ret, siger Jane Jegind.  

 

 

 

Oversigt

    Oversigt