Kan nye huse være smukke? Se Fyn Live

Præmiering af godt og smukt byggeri. Sådan lyder overskriften, når Odense kårer årets smukkeste nybyggerier. Fyn Live sender direkte, når vinderen kåres. Det er torsdag klokken 14.

Museet Møntergården er en af årets mest opsigtsvækkende nye bygninger i Danmarks tredjestørste by. Og det er også bygningen der får lov til at lægge hus til, når de arkitektoniske præstationer skal bedømmes.

Det er 49. gang, at dommerkomiteen præmierer bygherrere i Odense, som den mener har formået at skabe en særlig skønhed i deres byggerier.

By - og Kulturforvaltningens rådmand Jane Jegind vil overrække prisen til i alt tre odenseanske byggerier. Udover et diplom modtager vinderne også et bronzeskilt, som et synligt og langtidsholdbart bevis på kommunens anerkendelse.

Dommerkomiteen består af Jane Jegind (V), byrådsmedlem Anders W. Berthelsen (S), arkitekt Mette Tony, arkitekt Erik Brandt Dam, chef for Plan og Byg i Odense Kommune Henrik Lumholdt og chef for Natur Miljø og Trafik i Odense Kommune Thomas Ramsey.

Oversigt

    Oversigt