I det fynske folks tjeneste

Kandidat: Tegn på mine valgplakater

Venstres byrådskandidat, Morten Kibæk, opfordrer nu fynboerne til at tegne på hans valgplakater. For at støtte Movember-kampagnen giver han 500 kroner til det flotteste overskæg på en af hans valgplakater.

- I øjeblikket hænger mine plakater jo over alt i byens gader. Jeg tænkte derfor, at jeg ville udnytte den mulighed og støtte op om Movember-kampagnen ved at bede folk om at tegne overskæg på mine plakater, fortæller Morten Kibæk.

Movember-kampagne handler om på en sjov og engagerende måde at skabe opmærksomhed om prostata- og testikelkræft ved at få mænd til at gro overskæg, såkaldte "Mo's".

- Som oftest tegner folk jo alligevel på en række af valgplakaterne, så jeg tænkte, at jeg ville give dem en god grund til at gøre det. Og så er det også en sjov måde at støtte op om en god sag på - jeg er nemlig ret sikker på, at jeg ikke selv når at gro et overskæg i løbet af november måned, siger Morten Kibæk.

Kandidaten lover at donere fire kroner til Movember-kampagnen for alle overskæg, der bliver tegnet på hans valgplakater, og det flotteste overskæg bliver belønnet med 500 kroner.

Ved du noget? Så send os et tip