Kapital til fynsk robotvirksomhed

Den fynske robotvirksomhed On Robot modtager investering fra en anden fynsk spiller på markedet

De fynske robotvirksomheder er konkurrenter, men de er også en klynge af engagerede iværksættere, der løfter i flok.

Den fynske robotvirksomhed On Robot får nemlig en indsprøjtning af kapital og knowhow - fra Thomas Visti - en anden stor fynsk spiller på markedet

Thomas Visti er direktør og medejer af Odense-firmaet Mobile Industrial Robots og tidligere salgs- og underdirektør i Universal Robots.

- Thomas Visti er simpelthen vores ønskepartner at få med i ejerkredsen. Allerede før dette har han udvist stort engagement i virksomheden og fungeret som mentor for os. At han nu også vil involvere sig som business angel og bestyrelsesformand er et drømmescenarie, fordi han tilfører så meget værdifuldt viden til On Robot, siger stifter og CEO i On Robot, Bilge Jacob Christiansen

Se med i aften klokken 19.30, når vi  sender direkte fra On Robots værksted, der er begejstrede over kapitalindsprøjtningen.

On Robot har udviklet en unik og ikke mindst billig tofingret robot-hånd, der på få minutter kan monteres på en robotarm, der dermed kan løse en langt bredere vifte af opgaver. Virksomheden forventer at ansætte seks til otte nye medarbejdere og at firedoble omsætningen i år. 

Oversigt

    Oversigt