Kaptajn Andersen er droppet til hold-VM

Landsholdsanfører Hans Andersen er ikke med i den trup, der skal køre hold-VM i speedway.

Som anfører skulle man tro, at Hans Andersen var selvskrevet til det speedwaylandshold, der senere på sommeren skal køre hold-VM.

Men landstræner Anders Secher har valgt at se bort fra den rutinerede fynbo, der først lige er vendt tilbage på cyklen efter en ankelskade.

I stedet er Mads Korneliussen udtaget, og han står dermed til at få VM-debut, når Danmark kører indledende runde på hjemmebane i Vojens den 9. juli.

- Man skal jo komme med en overraskelse ind imellem, og Mads har kørt rigtigt stærkt i England og Danmark, siger Secher til ekstrabladet.dk.

Andersen, der lørdag aften kvalificerede sig til semifinalen i Grand Prix Challenge, hvor der dystes om tre adgangstegn til næste års grandprix-serie, er skuffet over at være forbigået.

- Der er jo lang tid til, at vi skal køre, så der var jo tid til at komme tilbage, men han har vel ment, at man skulle ryste posen, siger han til websitet.

Ud over Korneliussen udgøres det danske hold af Nicki Pedersen, Kenneth Bjerre, Bjarne Pedersen og Niels-Kristian Iversen. Nicolai Klindt er reserve.

Oversigt

    Oversigt