Vinder scenetid på Tinderbox: Karenina skal spille i Tusindårsskoven

Karenina vandt tirsdag aften første udgave af dette års Tinderbox Band Battle, hvor i alt 15 bands dyster om at få lov til at spille på årets Tinderbox festival.

Den allerførste udgave af Tinderbox Band Battle 2019 blev tirsdag aften vundet af Karenina i Musikhuset Posten i hjertet af Odense.

- Jeg er overrasket, og jeg er glad, siger Anna Halkjær, forsanger i Karenina. 

Omkring 150 publikummer var mødt op for at se de fem første upcoming bands spille sig til en koncert på sommerens Tinderbox festival. Vinderne fra Fyn blev valgt, fordi de ifølge juryen havde en særlig udstråling på scenen foran publikum. 

- Det var et overraskende valg fra juryens side at vælge os, siger Anna Halkjær. 

HVAD ER TINDERBOX BAND BATTLE?

Vinderne skal åbne Tinderbox

Det er tredje år i træk, at fynske musiktalenter får mulighed for at åbne den store fynske musikfestival i Tusindårsskoven. Festivalen går fra torsdag den 27. juni til lørdag den 29. juni, og alle tre dage skal festivalen åbnes med en koncert af vinderne af Tinderbox Band Battle. 

quote Jeg er overrasket, og jeg er glad.

Anna Halkjær, forsanger i Karenina. 

En koncert, som Karenina glæder sig meget til, men som de lige skal have styr på den næste tid. 

- Vi skal lige hjem og have en øl, og så går vi i gang med at øve til festival i morgen, siger Anna Halkjær med et smil på læben. 

Udover vinderne af konkurrencen skal blandt andre Swedish House Mafia, The Minds of 99, Benal og Lana Del Rey spille. Tirsdag offentliggjorde Tinderbox yderligere en håndfuld nye navne, som skal sikre en god start på sommeren for publikum. Det største navn blandt de nyest offentliggjorte er det legendariske band Duran Duran.

Gense koncerten med Karenina her

Karenina er det første band til at vinde Tinderbox Band Battle i 2019. Her kan du se eller gense deres koncert på Musikhuset Posten.

HVEM SPILLER TIL TINDERBOX BAND BATTLE?

Sådan dækker TV 2/Fyn Tinderbox Band Battle

Ligesom sidste år er der godt nyt til dig, der vil tjekke pulsen på det fynske musik- og kulturliv eller måske støtte dit yndlingsband på afstand.

Alle dem, der ikke kan være fysisk med til de tre Band Battle-finaler, kan nemlig følge finalerne direkte på TV 2/Fyns platforme.

Det betyder, at vi sender direkte fra spillestederne den 5., 6. og 7. marts fra klokken 20.00 på Facebook, vores tv-kanal og her på tv2fyn.dk.

Dukker man op til Tinderbox Band Battle, er det muligt at vinde to billetter til dette års Tinderbox festival.
Fotograf: Jonas Bertelsen

Oversigt

    Oversigt