I det fynske folks tjeneste

Kender vi fodboldpigerne?

Foto: TV 2/Danmark A/S

Hypen er høj, men på trods af de flotte præstationer til EM i Holland, så er de danske fodboldpiger ikke blevet folkeeje.

I aften spiller det danske kvindelandshold semifinale ved EM i kvindefodbold i Holland mod Østrig. På holdet spiller tre fynske piger og også på bænken sidder en fynsk træner i landstræner Nils Nielsen fra Ærø. 

Sammen har de med de øvrige spillere kæmpet sig til semifinalen blandt andet med en 2-1 sejr over de regerende europamestre fra Tyskland. 

Læs også Fynsk dribledronning spillede på hold med Eriksen: - Drengene grinede ad os

Selvom det går de danske piger rigtigt godt i Holland, og hypen lige nu er stor omkring holdet, er det langt alle, der ved, hvem spillerne er.  

Men hvis Christian Eriksen, Simon Kjær eller Nicklas Bendtner gik ned gennem gågaden i Odense, ville de med stor sandsynlighed blive genkendt – måske endda stoppet for en autograf. Men helt det samme gælder ikke for kvinderne på landsholdet. 

TV 2/FYNs rapporter Morten Urup Skov var torsdag inden semifinalen på gaden for at tage temperaturen på fodboldfeberen og fandt ud af, at de fleste ikke kan genkende spillerne. 

01:56 Luk video

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.