I det fynske folks tjeneste

Kenni Larsens familie: Skud var en ulykke

Det var et uheld, som var årsag til, at den danske speedwaykører Kenni Larsen torsdag blev ramt i hovedet af et skud fra et luftgevær, oplyser familien lørdag

Mens politiet stadig undersøger sagen, valgte Kenni Larsens familie lørdag at komme med en kort udtalelse gennem danskerens klub i Polen, Falubaz.

Han er fortsat i koma efter ulykken.

Skudepisoden skete torsdag, hvor Kenni Larsen blev indlagt på Odense Universitetshospital. Her blev han opereret både torsdag og fredag.

- Hvad der skete med Kenni, var et uheld. Kenni har gennemgået en neurologisk operation for at fjerne kuglen fra et luftgevær.

- Efterfølgende blev han lagt i koma, og han gennemgik sin anden operation fredag. De var nødt til at fjerne ekstra væske fra hjernen, som skabte et stort tryk, lyder det fra Kenni Larsens familie i udtalelsen.

Lægerne vil forsøge at vække Kenni Larsen om to til tre dage, hvis hans tilstand er stabil, oplyser familien.

- Kennis familie er meget taknemmelig for den støtte, den har modtaget i en så vanskelig tid, lyder det i videre i udtalelsen.

Politiet har oplyst, at der tilsyneladende ingen vidner var til skudepisoden, der fandt sted i det sydvestlige Odense, og at man afventer at tale med Kenni Larsen for at få afklaret omstændighederne omkring episoden.

Kenni Larsen begyndte sin karriere i Munkebo, men er siden skiftet til Varde, ligesom han kører for polske Falubaz og svenske Smederna.

Smederna har før skrevet på deres hjemmeside, at uheldsvåbenet var et luftgevær.

Ved du noget? Så send os et tip