I det fynske folks tjeneste

Kent Nielsen: Mere end godkendt indsats

Foto: Anders Høgh

OBs træner Kent Nielsen er godt tilfreds med holdets indsats i træningskampen mod det russiske tophold Zenit Skt. Petersburg.

Træningskampen mod Zenit Skt. Petersburg søndag aften endte 1 - 1 og OB var spilstyrende især i anden halvleg.

Ganske vist kom russerne foran efter 10 minutter, da fynboernes målmand, Grytebust, blev fanget for langt ude af målet under et russisk frispark på deres egen banehalvdel.

- Vi fik en svær start de første 15 - 20 minutter, hvor vi smed bolde væk og kom bagud på et irriterende mål, sagde træner Kent Nielsen efter kampen til OBs Youtube-kanal.

- Men efter 70 - 75 minutter spillede vi godt og disciplineret. Vi arbejdede hårdt som en enhed og med ro på. Vi fik jo også scoret og havde to tre andre gode muligheder, så det var mere end godkendt, siger Kent Nielsen.

Jacob Barrett stod for den fynske scoring cirka 10 minutter efter pausen, da han blev sat igang af Rasmus Jönsson på venstrekanten.

Uafgjort må siges at være flot gået af OB mod Zenit Skt. Petersburg, der ligger nummer to i Rusland og skal spille i Europa League slutspillet.

Alligevel ærgrer Kent Nielsen sig lidt:

- Hvis der er noget at være utilfreds med, er det, at vi ikke vandt, for det var os, der var toneangivende i anden halvleg, siger han.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.