Kent Nielsen: OB har potentiale til toppen

Kent Nielsen tiltræder i OB til sommer og ser på sigt klubben have potentiale til toppen af Superligaen.

Efter fem år i AaB er det tid til nye udfordringer for træner Kent Nielsen. Han forlader jobbet i Nordjylland til sommer for derefter at tiltræde hos superligakonkurrenten OB.

- Som træner skal man have en god fornemmelse for, hvornår det er på tide at finde nye udfordringer og nye opgaver.

- Til sommer har jeg været i AaB i næsten fem år, og jeg har været med til at føre klubben tilbage til toppen af dansk fodbold, og jeg vil gøre alt for, at vi også i foråret slutter så godt som overhovedet muligt, siger Kent Nielsen i en pressemeddelelse fra OB.

Han førte AaB frem til det danske mesterskab og pokaltitlen i den forgangne sæson. Nu har han ambitioner om at hjælpe OB tilbage til toppen.

Den fynske klub ligger aktuelt nummer 10 i Superligaen.

- Det har været naturligt for mig at søge nye udfordringer, og med min passion for at forbedre resultater og flytte klubber og hold i en positiv retning, ser jeg en spændende fremtid i OB.

- OB har på sigt et potentiale til at komme tilbage til toppen af dansk fodbold, siger Kent Nielsen.

Først skal Ove Pedersen sikre OB endnu en sæson i den bedste række. Han blev ansat i efteråret efter fyringen af Troels Bech.

Siden har Ove Pedersen flyttet OB fra en plads under nedrykningsstregen til en position fire point over stregen inden de 16 sidste spillerunder.

- Det er tydeligt for alle, at OB er i gang med en tilpasning, der har varet ved i noget tid.

- Men Jesper Hansen (sportsdirektør, red) har været med til at skabe en rygrad og et fundament omkring holdet, som Ove Pedersen er godt i gang med at implementere på holdet, siger Kent Nielsen.

Oversigt

    Oversigt