Kent Nielsen om mål-tørke: Overvejer forstærkning i angrebet

Anders K. Jacobsen er sikker på, at julepausen vil gøre ham godt. Jeg er sikker på at komme tilbage i en bedre udgave af mig selv, siger han efter 1-1-kampen i Viborg.

OB's offensive kræfter har i efteråret ikke levet op til sidste sæsons præstationer, hvor specielt angriberne Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen var afgørende.

Det ved angrebs-duoen udmærket, og træner Kent Nielsen lægger heller ikke skjul på, at nye kræfter kan være interessant.

 

- Det er indiskutabelt vores offensiv som ikke har levet op til de forventninger, vi havde. Det skal vi først og fremmest få løst ved træning, men vi må også se på, hvad der er af muligheder for at forstærke os, sagde Kent Nielsen til TV 2/FYN efter mandag aftens point-deling i Viborg.

Hør hele interviewet med Kent Nielsen øverst i artiklen.

Heller ikke her kom Anders K. Jacobsen på scoringstavlen, og han ser da også frem til julepausen:

- Personlig har efteråret været ekstremt skuffende, men det er bare at lægge det bag sig. Jeg ved, jeg rummer meget mere end det, jeg har vist, sagde Anders K. Jacobsen efter kampen.

 

 - Nu skal jeg holde ferie, og så er jeg sikker på, at jeg kommer tilbage i en bedre udgave af mig selv.

Trods et point-fattigt efterår, som betyder, at OB holder jul på superligaens næstsidstepalds, så er der ros til holdet fra Kent Nielsen:

- Overordnet set er kampen meget symptomatisk for vores efterår, hvor vi slider og slæber. Det må jeg rose spillerne for. Vi finder meget energi - også selvom det er op ad bakke, siger træneren.

 

Oversigt

    Oversigt