Kent Nielsen vil forløse offensivt OB-potentiale

OB har ikke scoret nok i sæsonens første kampe. Potentialet er der, og det skal nu forløses, siger træneren.

Syv point efter de første syv runder i Alka Superligaen er noget under det udbytte, som OB inden sæsonen havde forventet.

Søndag tabte fynboerne 0-1 til Horsens.

Kent Nielsens OB-mandskab har haft ekstremt svært ved at afgøre kampe, og især offensivt har det haltet med blot ni mål hidtil. Chancerne har været der, men boldene er ikke blevet sparket i netmaskerne.

- Der er ingen tvivl om, at vores kreative og offensive spillere ikke har leveret på det niveau, vi havde håbet, og som de også tidligere har bevist, at de har. Det er indiskutabelt, siger træner Kent Nielsen.

- Det er der, vores store udfordring ligger. Vi føler stadig, at vi har et potentiale på den offensive del, både hos enkeltspillere og som hold. 

OB’s angrebsduo består igen i denne sæson af Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen.

I den seneste sæson scorede de tilsammen 26 gange i Superligaen.

- Mål kommer gerne i stimer. Jeg har efterhånden spillet fodbold i så mange år, at jeg ved, at et fodboldliv går lidt op og ned.

- Nogle gange scorer man fem mål på fire chancer, andre gange skal man bruge 25 chancer på at score ét mål, siger Rasmus Festersen.

- Det er måske også historien lige nu. Det, der så er hele humlen, er, at vi skal være dygtige til at arbejde os ud af det. Det er en mental opgave. Det handler ikke kun om noget fysisk og en masse afslutningstræning, siger han.

OB har hidtil i sæsonen brugt 119 afslutninger på at score ni mål.

Kun Sønderjyske og Silkeborg har haft en lavere afslutningseffektivitet end fynboerne i denne sæson.

 

Oversigt

    Oversigt