I det fynske folks tjeneste

Kerteminde er finaleklar

Der bliver massiv opbakning fra hjembyen, når fodboldholdet fra Kerteminde Skole torsdag spiller finale i Parken i Ekstra Bladets turnering for skolehold.

Kerteminde Skole møder Egeskolen fra Værløse i finalen

Skolen sender 12 busser fyldt med elever og lærer afsted, og derudover tager mange selv turen fra Kerteminde til hovedstaden.

- Stemningen er fantastisk. Vi har lige afsunget kampsange i aulaen for at være klar til i morgen, siger skoleleder Peter Thomsen.

Den første bus kører allerede onsdag mod København med fodboldholdet og træneren. De skal en tur i Tivoli før kampen i Parken torsdag.

Kertemindeskoles drenge fra 8-9. klasserne kvalificerede sig til finalen efter en dramatisk 3-1 sejr over Herning. Kampen endte med tumultagtige slagsmål, men det har ikke taget fornøjelsen fra eleverne på Kerteminde Skole.

- Vi føler allerede vi har vundet uanset kampens udfald. Vi har fået en tur og en kæmpe oplevelse ud af det allerede, lyder det fra skolelederen.

Skolen mærker også massiv opbakning fra lokalsamfundet.

- Vi bliver kimet ned af virksomheder, som er interesseret i at sponsorerer holdet. Alle busserne er betalt, og derudover får vi frugt, vand og mange andre ting, siger Peter Thomsen.

I finalen møder Kerteminde Skole Egeskolen fra Værløse. Kampen bliver spillet i Parken torsdag klokken 15.15 og bliver vist direkte på TV2.