I det fynske folks tjeneste

Kerteminde-stemmer på vej til Odder

Ældre borgere i Kerteminde har kimet rådhuset ned, fordi de undrede sig over, hvorfor i alverden de skulle sende deres brevstemme til Ældrerådsvalget til Odder.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Der står nemlig "Odder Rådhus" på 3000 af de svarkuverter, som KMD - tidligere Kommunedata - har udsendt til alle stemmeberettigede over 60 år i Kerteminde kommune.

Forvirringen er helt berettiget, for stemmer fra Kerteminde har intet at gøre i Odder. Det er en gevaldig trykfejl - og en KMD-bommert, som har givet overarbejde til både voksenforvaltningen i Kerteminde og nu til KMD.
- Det er en person, der står i kuverteringsanlægget, der er kommet til at lægge kuverterne et forkert sted. Det er kun sket for Kerteminde. Jeg har aldrig oplevet noget lignende før, og det er dybt beklageligt, siger Flemming Justesen, KMD.

Og nu skal KMD på den igen. For egen regning. En ny stemmeseddel, som ikke ligner den gamle, er trykt - og svarkuverten har fået en anden farve end den første. Og - ikke at forglemme - modtageradresse Kerteminde Rådhus.

Der er 6363 stemmeberettigede borgere i Kerteminde kommune til ældrerådsvalget, som løber fra i dag og frem til 28. oktober.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.