I det fynske folks tjeneste

Kertemindeskole i fodboldfinale

Efter 3-1 sejren skal Kerteminde Skoles drengehold spille finalekamp i Parken. Men detbliver uden Mathias Bærentsen, der fik rødt kort for at nikke en modstander en skalle.

En sejr på 3-1 over Ungdomscenter Herning sendte mandag drengene fra Kerteminde Skole i finalen, men kampen udviklede sig til en pinlig slåskamp. 

Rødt kort

Gæsterne fra Herning startede bedst og kom hurtigt foran 1-0.  Men sidst i 1. halvleg vågnede Kerteminde. Rasmus Schmidt scorede på straffespark og Rasmus Møller fulgte op med endnu et mål i 1. halvleg.
 I anden halvleg øgede Rasmus Schmidt Kertemindes føring til 3-1. Dermed var adgangsbilletten til Parken en realitet. Men glæden blev spoleret af et pinligt slagsmål.
 
Efter en nærkamp mellem Kerteminde-drengen Mathias Bærentsen og Hernings Asanka Backx, nikkede  Mathias Bærentsen i følge Ekstra Bladet, Herning-spilleren en skalle. Det udløste  en større tumult, hvor flere spillere røg i græsset. Blandt andet fik dommeren sprøjtet vand i hovedet fra en Herning spiller, skriver Ekstra Bladet.
 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.