Kertemindeskole i fodboldfinale

En sejr på 3-1 over Ungdomscenter Herning sendte mandag drengene fra Kerteminde Skole i finalen, men kampen udviklede sig til en pinlig slåskamp.

Rødt kort

Gæsterne fra Herning startede bedst og kom hurtigt foran 1-0.  Men sidst i 1. halvleg vågnede Kerteminde. Rasmus Schmidt scorede på straffespark og Rasmus Møller fulgte op med endnu et mål i 1. halvleg.
 I anden halvleg øgede Rasmus Schmidt Kertemindes føring til 3-1. Dermed var adgangsbilletten til Parken en realitet. Men glæden blev spoleret af et pinligt slagsmål.

Efter en nærkamp mellem Kerteminde-drengen Mathias Bærentsen og Hernings Asanka Backx, nikkede  Mathias Bærentsen i følge Ekstra Bladet, Herning-spilleren en skalle. Det udløste  en større tumult, hvor flere spillere røg i græsset. Blandt andet fik dommeren sprøjtet vand i hovedet fra en Herning spiller, skriver Ekstra Bladet.