Kim Christensen holder OB på ret kurs i Royal League

SAS Liga-klubben OB sikrede sig søndag et point i Royal League, da de spillede 1-1 i udekampen mod norske Brann Bergen. Kim Christensen nettede på fynboerne.

OB er stadig ubesejrede i denne sæsons Royal League. Takket være endnu en scoring fra den formstærke angriber Kim Christensen fik fynboerne nemlig 1-1 i den svære udekamp mod norske Brann Bergen.

Dermed ligger OB godt til i gruppen, efter at de for en uge siden sejrede hjemme mod de norske mestre fra Rosenborg.

Kim Christensen bragte med sin tredje Royal League-træffer OB i front ti minutter før pausen, men allerede to minutter senere bragte Ardian Gashi balance på måltavlen. OB spillede med en mand i overtal det meste af anden halvleg, fordi værternes Migen Memelli trak sit andet gule kort.

Anders Møller Christensen var endda tæt på at hive alle tre point hjem til gæsterne, da han sendte bolden på træværket i kampens sidste minutter.