I det fynske folks tjeneste

Kineserne kommer

01:33

1 af 2

I dag var fynske forretningsfolk inviteret til møde af Fynsk Erhverv for at få gode råd når salg skal målrettes kineserne.

Kinesiske turister og forretningsforbindelser strømmer i stigende grad til Danmark. Og dagens businessbrunch for de fynske forretningsfolk skulle sikre viden om kineserne og deres syn på god kundeservice og godt værtsskab.

- Vi skal være i stand til at kommunikere og tage imod, så vi får skabt den gode relation, der er en forudsætning for en god handel, forklarer Jytte Reinholdt, der er direktør i Fynsk Erhverv.

1.300.000.000 potentielle kunder

Markedet er stort i Kina med et indbyggertal er 1,3 milliarder. For at få kinesere til Odense, skal eventyret om H.C. Andersen brandes endnu mere.

Magasin i Odense er en de virksomheder, der de seneste år har satset på det kinesiske marked i form af kinesiske informationer i foldere, kinesiske skilte og kinesiske annonceringer. Og så er brandet 'made in Denmark' en en væsentlig faktor.

- De er interesseret i dansk design, hvis man ser ud til detailhandlen i særdeleshed. Den sikkerhed der er i at købe et produkt som eksempelvis Georg Jensen eller Royal Copenhagen, er enormt vigtig i forhold til vores gæster, når de kommer fra Kina, siger forretningschef i Magasin Odense, Johnny Buchgraitz.

Ambitionen med dagens møde er at give Odenses detailhandel lyst og redskaber til at håndtere det stigende antal kinesiske turister.

Ved du noget? Så send os et tip