I det fynske folks tjeneste

Kinesisk menneskesmugler dømt

Det kan ikke betale sig at gå ind i menneskesmugler-branchen. Det blev fastslået torsdag, da den 37-årige herboende kinesiske mand, Xiangwu Hsu, fredag i Østre Landsret blev idømt en fængselsstraf på tre år og ni måneder

-

Det kan ikke betale sig at gå ind i menneskesmugler-branchen. Det blev fastslået torsdag, da den 37-årige herboende kinesiske mand, Xiangwu Hsu, fredag i Østre Landsret blev idømt en fængselsstraf på tre år og ni måneder, skriver Ritzau. Xiangwu Hsu havde deltaget i indsmuglingen af godt 20 kinesere fra foråret 2002 til efteråret 2003. Dermed blev den afgørelse som Retten i Odense traf sidste år stadfæstet.

Kineserne kom ind på et erhvervsvisum, fordi den dømte havde inviteret dem på forretningsrejse her i landet. Bag invitationen stod også en anden herboende landsmand og en dansk jurist, der også er dømt i sagen. Men det danske konsulat i Shanghai fattede mistanke og alarmerede politiet, skriver Ritzau. Men kineserne blev aldrig fundet, de har muligvis spredt sig i Schengen-området.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.