I det fynske folks tjeneste

Kirkegårds-vandaler jagtes fortsat

Der er stadig ingen, der er stillet til ansvar for hærværket på 140 gravsteder på kirkegården i Søby - og politiet har heller ingen i kikkerten.

Der er stadig ingen, der er stillet til ansvar for hærværket på 140 gravsteder på kirkegården i Søby - og politiet har heller ingen i kikkerten.

140 familier fik en yderst ubehagelig oplevelse da en eller flere personer raserede gravsteder på det nordlige Ærø natten mellem lørdag d. 7. og søndag 8. juli.

Allerede dagen efter hærværket havde politiet flere spor, men de er alle endt blindt, og betjentene er nu igen på bar bund.

- Vi håber stadig på, at der er nogen, der har set noget. Jeg vil gerne appelere til at man henvender sig til os, hvis man har en begrundet mistanke, siger vicepolitikommissær Bent Andersen til TV 2/Fyn.

- Vi har en eller anden forstilling om, at det er unge mennesker, der har gjort det i kådhed. Man må forvente, at det er nogen her fra øen - det er lidt svært at forestille sig, at nogen er kommet til bare for at ødelægge gravstederne, siger Bent Andersen, der dog ikke vil udelukke nogen personer eller grupper.

Sagen er overdraget til lokalpolitiet i Svendborg, og de fortsætter efterforskningen i en sag, der meget gerne skal opklares.

- Der er ikke nogen, der vinder noget ved det. Det er ren ødelæggelse, slutter betjenten.

Oplysninger i sagen kan ringes ind til Fyns Politi på telefonnummer 114.

Ved du noget? Så send os et tip