I det fynske folks tjeneste

Kjaer Group er årets fynske Entrepreneur

Svendborg-virksomheden Kjaer Group A/S blev onsdag aften kåret som årets fynske \"Entrepreneur Of The Year 2004\". Stor vækst samt fokus på medarbejderne var to af de ting, dommerne lagde vægt på.

-

Svendborg-virksomheden Kjaer Group A/S blev onsdag aften kåret som årets fynske \"Entrepreneur Of The Year 2004\". Stor vækst samt fokus på medarbejderne var to af de ting, dommerne lagde vægt på.


Årets fynske Entrepreneur

Virksomheden har sat medarbejderprogrammer i værk, som fitness, uddannelse og \"coaching\". Svendborg-firmaet sælger biler, motorcykler lastbiler o.l. til hjælpeorganisationer i udviklingslande. Det er så god en forretning, at Kjaer Group de seneste 13 år har haft en gennemsnitlig årlig vækst i omsætningen på 15,8%.

Det er Ernst & Young der står for den landsdækkende konkurrence, hvor Kjaer Group er den regionale fynske vinder. Landsvinderen kåres i Bella-centeret den 22. november.
Svendborg-virksomheden er også deltager i TV 2/Fyns konkurrence om \"Fyns Bedste Arbejdsplads\". Her er finalen allerede den 5. november.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.