I det fynske folks tjeneste

Klap et får og smag på lam

Der bliver mulighed for at smage grillet lamme- og gedekød, lære om filtningens tekniker og se, hvordan man befrier et får fra den tunge og varme pels. Det sker alt sammen på \"Fåredag\" på Hjemstavnsgården i Gummerup ved Glamsbjerg.

-

Der bliver mulighed for at smage grillet lamme- og gedekød, lære om filtningens tekniker og se, hvordan man befrier et får fra den tunge og varme pels.
Det sker alt sammen på \"Fåredag\" på Hjemstavnsgården i Gummerup ved Glamsbjerg.

Fåredagen er den 21. af slagsen, og den finder sted 2. august.
Der plejer at dukke mellem 2000 og 3000 mennesker op, for at høre om fårene.

Lær om lamaer
I år bliver der også mulighed for at lære noget om lamaer.
Det skyldes, at strikkede produkter af alpachauld og lamauld er blevet almindelige i gårdbutikkerne ved siden af almindelige garnprodukter.

Folk fra Jernalderlandsbyen i Næsby vil også være til stede på Hjemstavnsgården, hvor de grubesteger lamme- og gedekød.

Fåredagen finder sted mellem klokken 10 og 17.

Ved du noget? Så send os et tip