Klart ja til FC Fyn

Fyn får en ny storklub, der har som mål at være i superligaen inden 2009. Det står klart efter at B1913, som den sidste af de tre deltagende klubber, tirsdag aften godkendte FC Fyn.

Klubhuset var stuvende fuld, da B1913 tirsdag kl. 19 holdt ekstraordinær generalforsamling for at beslutte om klubben skal bakke op om overbygningen FC Fyn.

Og da stemmerne kort efter kl. 21 var talt op stod det klart at også B1913 bakker massivt op. Af de 125 fremmødte stemte 95 for og 30 imod.

Et markant ja

- Vores medlemmer har givet et markant ja, og det er mere end vi turde håbe på, og det er selvfølgelig et ja, der forpligtiger os til at arbejde for at både FC Fyn og B1913 som klub, skal blive en succes, sagde talsmand Poul Jensen efter afstemningen.

Både Dalum og B1909 har godkendt FC Fyn og nu vil det nye hold være klar overtage pladsen efter den bedst rangerende klub efter sommerferien.

- Det er tre gamle hæderkronede klubber der har besluttet at samarbejde nu, og derfor er vi også ambitiøse og vi går 100 procent efter at være i superligaen senest i 2009, siger Poul Jensen.

Oversigt

    Oversigt