I det fynske folks tjeneste

Klassespiller til Svendborg

Basketballklubben Svendborg Rabbits er blevet forstærket med intet mindre end en amerikansk klassespiller. Holdet har nemlig lavet en aftale med et lynhurtigt, ungt talent, der imponerede på universitetsniveau i USA.

Svendborg har lavet en aftale med en amerikansk profil.

Den nye profil hedder Tanoris Shephard, og han er en 180 centimeter høj point guard, der foreløbig spiller på Sydfyn i resten af sæsonen.
- Det er en klassespiller. Han har spillet basketball i en af de bedste college-konferencer i USA, og han vil være over topniveau på sin plads, når han begynder karrieren i Danmark. Det bliver virkelig spændende, siger en glad formand for Svendborg Rabbits, Niels Jørgen Jensen, til TV2/FYN.

Shephard gik på University of Idaho og blev i 2006-2006-sæsonen valgt til den glimrende WAC-konferences All Defensive-Team. Han førte i løbet af den sæson Idaho i både flest point, flest steals og flest assists.
- Han vil som mange andre amerikanske spillere bruge Danmark som et springbræt til at få en karriere i en storklub i Europa, siger Niels Jørgen Jensen.