Knallertkører blødte kraftigt fra munden - førstehjælpen var "ud over det sædvanlige"

En knallertkører fik kraniebrud og blødte fra munden efter en ulykke i Odense. Shukria Hadaidih fik tilkaldt hjælp og ydede førstehjælp og hjertemassage. Nu belønner Fyns Politi med en dusør.

Shukria Hadaidih fra Odense blev torsdag eftermiddag hyldet med en dusør på 1.000 kroner.

To personer var kørt galt på en knallert på Ejbygade i Odense. Shukria Hadaidih kom kørende forbi i sin bil og skyndte sig at yde førstehjælp. 

Da Shukria Hadaidih så ulykken, ringede hun straks 1-1-2 og fik tilkaldt hjælp. Den ene knallertkører blødte kraftigt fra munden på grund af et kraniebrud.

- Den tilskadekomne havde kraniebrud, og der løb lidt blod ud fra dennes mund, lyder det i en udtalelse fra politidirektør Kit Klaudi Grøn-Iversen fra Fyns Politi.

- De insisterede på at hjælpe, fortæller politidirektøren om helteindsatsen.

Tiltagende mængder blod

Kort efter kom politiet til ulykkesstedet, men Shukria Hadaidih fortsatte med at hjælpe. Sammen med en politibetjent begyndte hun med hjertemassage. 

- Der kom tiltagende mængder blod fra den tilskadekomne mand, men De bevarede roen og fortsatte med hjertemassage, lyder det i udtalelsen fra Kit Klaudi Grøn-Iversen til Shukria Hadaidih. 

Politiet vurderer indsatsen som "ud over det sædvanlige". Udover dusøren får Shukria Hadaidih også en gave og et diplom. 

Se hele TV 2/Fyns interview med Shukria Hadaidih: 

 
Fotograf: Flemming Ellegaard

 

Oversigt

    Oversigt