Knivoffer uden for livsfare

En 41-årig mand, som kom i livsfare efter knivstik i ryggen under et klammeri i Bazar Fyn, er nu uden for livsfare og er stabil, oplyser Fyns Politi.

Den 41-årige mand blev onsdag formiddag ramt flere gange i ryggen med en kniv og blev hasteindlagt i livsfare på Odense Universitetshospital.

Efter operation er han nu uden for livsfare og stabil, oplyser lederen af Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, Henrik Justesen.

En 22-årig bekendt til den 41-årige er også indlagt - formentlig natten over - på grund af mindre skader, han fik, da han forsøgte at afværge angrebet på den 41-årige.

Henrik Justesen fastslår, at der ikke er tale om banderelateret vold.

- Der kører en fejde mellem to familier, som beskylder hinanden for forskellige ting. De mødes så tilfældigt i Bazar Fyn og kommer i skænderi, som eskalerer, siger Henrik Justesen.

Politiet har samlet forskellige spor i Bazaren - blandt andet videomateriale - som nu skal undersøges nærmere for at finde frem til knivstikkeren eller knivstikkerne.

Episoden fandt sted lidt efter klokken 11 onsdag formiddag. Fyns Politi kom massivt til stede og bevogtede skadestuen på Odense Universitetshospital i nogle timer efter i frygt for, at hospitalet skulle blive angrebet, hvilket blandt andet skete i august 2012 efter ballade i Vollsmose.

Oversigt

    Oversigt