I det fynske folks tjeneste

Knivstikkeri i Vollsmose

Politiet har anholdt to mænd efter et knivstikkeri fredag formiddag.

Et opgør mellem somaliere i Odense udartede til knivstikkeri fredag formiddag.

Fredag morgen kommer to grupper somaliere op at skændes ved Rådhuskælderen i Odense midtby, og det udvikler sig voldeligt.

- Efter diskussionen i centrum tager nogle hjem på deres bopæl i Egeparken i Vollsmose. Men nogle af de andre somaliere tager derud, og der opstår slagsmål, hvor en 22-årig mand bliver stukket to gange i siden med en kniv, siger Jesper Fält, vagtchef hos Fyns Politi.

Politiet ankommer talstærkt til stedet, og et område i Egeparken bliver midlertidigt spærret af, mens politiet arbejder på stedet.

Måske grundlovsforhør

En 21-årig mand er anholdt for knivstikkeriet, og sammen med ham en anden mand, der er sigtet for at medvirke til knivstikkeriet.

- Dem har vi anholdt, og de bliver sigtet efter §245, altså det vi kalder kvalificeret vold. Senere vil vi afgøre, om de eventuelt skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen, fortæller vagtchefen.

Det 22-årige offer blev kørt på skadestuen efter slagsmålet. Han fik perforeret den ene lunge ved knivstikkeriet, men han er uden for livsfare, oplyser politiet.

Ved du noget? Så send os et tip