I det fynske folks tjeneste

Knivstikkeri: To kvæstet efter voldsomt slagsmål

En 31-årig mand fra Nyborg blev fredag eftermiddag stukket ned med kniv. Tre mænd er anholdt i sagen.

Fyns Politi modtog klokken 13.05 en anmeldelse om, at der var slagsmål i gang foran et pizzaria på Dronningensvej. Anmeldelsen gik på, at der kastet med stole og skilte, og vidner havde set en kniv. Foto: Google Streetview

Et voldsomt skænderi ved 13-tiden mellem fire mænd på Dronningensvej i Nyborg endte med at en 31-årig mand blev stukket flere gange med en kniv.

- Han er nu indlagt og bliver behandlet for sammenklappet lunge på Odense Universitetshospital, men han er uden for livsfare, fortæller vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi.

Fyns Politi arbejdede fredag eftermiddag på at rede trådene ud, og baggrunden for slagsmålet er endnu ikke kendt. Tre mænd på 17, 21 og 44 år er anholdt.

Fyns Politi modtog klokken 13.05 en anmeldelse om, at der var slagsmål i gang foran et pizzaria på Dronningensvej. Anmeldelsen gik på, at der blev kastet med stole og skilte, og vidner havde set en kniv.

- Vi formoder, at det er den 44-årige, der førte kniven. Han har også selv pådraget sig skader i baghovedet, fortæller Lars Thede.

Den 17-årige og den 22-årige er brødre til den 31-årige, mens den 44-årige har tilknytning til pizzariaet.

- Vi er dog ovebevist om, at episoden ikke er banderelateret, fortæller vagtchef Lars Thede.

Den videre efterforskning skal nu klarlægge, om en eller flere af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.