I det fynske folks tjeneste

Knivstikkeri: Politiet anholder seks personer

00:33

1 af 2

Politiets aktionsstyrke foretog sidst på eftermiddagen onsdag seks anholdelser i Vollsmose i forbindelse med et knivstikkeri tidligere på dagen i Bazar Fyn.

Omkring ved 17-tiden rykkede politiets aktionsstyrke ind i en lejlighed i Vollsmose og anholdt seks personer i samme lejlighed.

Aktionen blev sat igang på basis af oplysninger fra de to ofre i knivstikkeriet, andre vidner og tekniske spor - blandt andet video - der giver mistanke om, at de seks personer har haft noget med knivstikkeriet at gøre.

De bliver afhørt onsdag aften og natten til torsdag, oplyser politikommissær og efterforskningsleder, Michael Lichtenstein, Fyns Politi.

Se mere hos Local Eyes

En 41-årig mand blev onsdag formiddag ramt flere gange i ryggen med en kniv og blev hasteindlagt i livsfare på Odense Universitetshospital.

Efter operation er han uden for livsfare og stabil, oplyser lederen af Fyns Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, Henrik Justesen.

En 22-årig bekendt til den 41-årige er også indlagt - formentlig natten over - på grund af mindre skader, han fik, da han forsøgte at afværge angrebet på den 41-årige.

Henrik Justesen fastslår, at der ikke er tale om banderelateret vold.

- Der kører en fejde mellem to familier, som beskylder hinanden for forskellige ting. De mødes så tilfældigt i Bazar Fyn og kommer i skænderi, som eskalerer, siger Henrik Justesen.

Politiet har samlet forskellige spor i Bazaren - blandt andet videomateriale - som nu skal undersøges nærmere for at finde frem til knivstikkeren eller knivstikkerne, som måske er dem, der blev anholdt sidst på eftermiddagen.

Opdateret klokken 20.00.

 

Læs også Knivoffer uden for livsfare

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.