Købt eller solgt: Lokalråd kræver svar om skolerne

Der er fuld plade, når samtlige opstillede partier i Nordfyn skal debattere kommunens skolestruktur. til et møde arrangeret af Skovløkken Lokalråd.

Sletten Skole afdeling Skovløkken uden for Otterup danner rammen om den debat, som Skovløkke Lokalråd har taget initiativ til. 

En debat, hvor alle ni opstillede partier i kommunen deltager. Og noget kan tyde på, at emnet er vigtigt.

I hvert fald stiller partierne med deres spidskandidater - kun Socialdemokratiet har ikke sendt partiets spids, Kim Johansen. I stedet kommer Dorte Schmidt, der for første gang forsøger at tilkæmpe sig en plads i kommunalbestyrelsen som socialdemokrat. 

quote Vi håber, at politikerne ikke forbereder politikersvar, men viser mennesket bag politikeren

 Trine Wenckheim

For næstformanden i Skovløkken Lokalråd er det meget vigtigt, at politikerne møder op til debatten.

- Det betyder alt. Det viser, at vores politikere interesserer sig for vores område, og ikke kun de større byer, forklarer Trine Wenckheim. 

Vil have ærlige svar

Lokalrådet har forberedt og formuleret tre spørgsmål, som politikerne skal svare på. De ni kandidater kender ikke spørgsmålene. 

- Vi vil godt have deres ærlige og umiddelbare holdning til spørgsmålene. Vi håber, at politikerne derfor ikke forbereder politikersvar, men viser mennesket bag politikeren, siger Trine Wenckheim. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hvis linket ikke virker i din browser, kan du klikke dig direkte til kandidattesten her.

Næstformanden vil dog godt afsløre, at emnerne blandt andet kommer til at kredse om fremtiden for skolerne  og børnehaverne i yderområderne af kommunen. 

Ved sidste kommunalvalg i 2013 afholdt lokalrådet også et debatmøde. Dengang var der plads til 150 siddende gæster, men flere borgere måtte stå op.

Trine Wenckheim håber på stor opbakning til Skovløkken Lokalråds debatmøde.
Trine Wenckheim håber på stor opbakning til Skovløkken Lokalråds debatmøde.
Foto: wenckheim.dk

Trine Wenckheim håber på samme opbakning denne gang. 

Debatten finder sted på Sletten Skole afdeling Skovløkken torsdag 9. november fra klokken 19-21. Du kan se invitationen her.

Kom til debatmøde i Søndersø

Oversigt

    Oversigt