Kolding sejrede i GOG

GOG's håndboldkvinder måtte igen se sig besejret i kvindernes håndboldligaen, da Kolding var på besøg. Randers og Esbjerg delte point.

Det går skidt for de ellers så sejrsvante håndboldkvinder fra GOG. Søndag blev holdet besejret på egen bane med 28-22 af Kolding, der førte med 13-12 ved pausen. Koldings Louise Svalastog blev kampens topscorer med syv mål.

GOG har bare fire point som tredjesidst i ligaen efter ni runder, mens Kolding ligger fint i midterfeltet med ni point.

To af de andre hold i den nederste halvdel mødtes, da Randers tog imod Team Esbjerg, og opgøret sluttede uafgjort 29-29 efter føring på 15-12 til hjemmeholdet ved pausen. Randers' Lene Tønnesen og Esbjergs Monica Nesvik delte topscorerværdigheden med hver syv mål.

Randers har seks point, mens Team Esbjerg har tre point som næstsidst.