Kolind: Tredje spor ikke en vigtig sag

Ny Alliances fynske spidskandidat til Folketinget, erhvervsmanden Lars Kolind, vil ikke bruge sine kræfter på at skaffe et tredje motorvejsspor til Fyn.

I et interview med TV 2/FYN siger Lars Kolind, at et tredje motorvejsspor ikke er en mærkesag for ham.
- Hvis et tredje spor er det vigtigste for fynboerne, skal de ikke stemme på mig. Så er det nok bedre, at de stemmer på en anden kandidat, siger han til TV 2/FYN.

Det tredje spor, der skal tage noget af belastningen af den stærkt trafikerede motorvej, er en mærkesag hos flere fynske kandidater fra andre partier.

Lars Kolind vil i stedet bruge sine kræfter på en række andre mærkesager. Herunder at kæmpe for udviklingen af det danske samfund, der er under pres fra lande, der giver lavere lønninger, og som dermed har en fordel i forhold til konkurrenceevnen.

- Vi skal have et bedre svar på konkurrencen fra lande som for eksempel Kina. Det er meget, meget vigtigere, at der er noget at stoppe efter på Fyn. Det vil sige, at der er erhvervsliv, der lever, og at Fyn har noget at leve af om 20 år. Det gavner 100 gange mere end det tredje spor, siger han til TV 2/FYN.

Han erkender, at holdningen til det tredje spor kan koste stemmer.
- Jeg er bevidst om, at jeg kan tabe stemmer på det. Men jeg er parat til at stå fast på det, jeg mener, forklarer han.

Oversigt

    Oversigt