I det fynske folks tjeneste

Kom hjem til mug og skimmelsvamp

02:20

1 af 2

Efter fire år i USA glædede en familie fra Aarhus sig til at komme hjem Danmark. Men de kom hjem til et mareridt, fordi familiens indbo, der var opmagasineret hos et fynsk flyttefirma, var ødelagt af skimmelsvamp.

Det var et skræmmende syn der mødte familien Jensen fra Aarhus, da de efter et fire års ophold i USA kom hjem til Danmark.

Familiens indbo var fuldstændig ødelagt af mug og skimmelsvamp.

- Jeg har det rigtig dårligt med det. Det er sørgeligt, at der er nogen, der kan behandle andre menneskers ejendom på den måde, siger Anders Jensen.

Da familien tog af sted, var de ellers sikre på, at deres ejedom var i trygge hænder. De havde betalt det fynske flyttefirme KJ Flyt 70.000 kroner for at opmagasinere deres ting tørt og lunt.

- Jeg havde skrevet til dem og spurgt, om det var et opvarmet sted, det skulle stå. Jeg fik bekræftet, at det var opvarmet året rundt til 22 grader, siger Anders Jensen.

Men familiens indbo kom med flyttebilen var der mug og skimmelsvamp på alt fra møbler til uvurderlige ferieminder.

- Vi har billeder fra en jordomrejse, som er helt ødelagt. Det er billeder, man aldrig kan tage om igen, siger Anders Jensen.

KJ Flyts ejer, Kenneth Jørgensen, ville ikke svare på spørgsmål, da TV2/FYN opsøgte ham, og flyttefirmaet vil heller ikke erstatte familiens tab, der i følge Anders Jensen løber op i en halv million kroner.

Familiens eget forsikringsselskab vil heller ikke dække indboet, men det er dog gået i dialog med KJ Flyts forsikringsselskab for at finde en løsning.

Ved du noget? Så send os et tip