I det fynske folks tjeneste

Konditorens tryllerier med påskeæg

-

-

 

Til 6 stk. marcipanpåskeæg skal du bruge:

180 g. marcipan og 200 g. mørk chokolade.

Sådan gør du:

Til et påskeæg skal du bruge ca. 30 g marcipan. Rul marcipanen til en kugle og derefter til et æg, og lad ægget tørre i ca. et døgn.

Varm chokoladen forsigtigt op til max. 31 C. Bliver den en anelse for varm tilsæt da lidt finthakket chokolade.

Dyp lidt af ægget i chokoladen og rul ægget i håndfladen, og sæt det på et stykke bagepapir.

Når chokoladen er tør rulles ægget endnu en gang i choko-laden. Ægget er færdigt, eller man kan rulle det i chokoladespåner eller kakao.

Tips:

Vælg altid en god chokolade uden vegetabilske fedtstoffer.

Der kan tilsættes smagsstoffer til marcipanen f.eks. reven appelsinskal, likør eller krydderier.