I det fynske folks tjeneste

Kongeligt besøg på Fjord&Bælt

Foto: Fjord&Bælt

Prins Joachim deltager i fejringen af Fjord&Bælts 20 års jubilæum 15. marts 2017. Samme dag indvies den nyrenoverede undervandstunnel.

Prins Joachim er protektor for Fjord&Bælt, og har har nu bekræftet at han deltager i fejringen af Fjord&Bælts 20 års jubilæum 15. marts 2017. Prins Joachim vil også stå for indvielsen af den nyrenoverede undervandstunnel.

- Vi glæder os rigtig meget til at vise Prinsen de mange forandringer, der er sket siden hans sidste besøg på Fjord&Bælt, fortæller direktør Mette Thybo.

Der er sket meget siden åbningen for 20 år siden.  Fjord&Bælt er i dag et internationalt anerkendt oplevelses- og forskningscenter. Og det er et af de få steder i Danmark, der arbejder med forskning i havpattedyr. Fjord&Bælt formidler også forskningsresultater om livet i de indre danske farvande.

Beder om hjælp fra publikum

Fjord&Bælt ønsker også at markere sit 20 års jubilæum ved at fortælle stedets historie. 

- Her har vi brug for hjælp fra gæster, som har lyst til at dele deres gode, sjove og mindeværdige historier samt fotos fra egne besøg på Fjord&Bælt, slutter Mette Thybo.

Materialet sendes hurtigst muligt til christina@fjord-baelt.dk eller deles på Fjord&Bælts facebookside. Der bliver trukket lod blandt bidragyderne om årskort til hele husstanden.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.