I det fynske folks tjeneste

Razzia: Uanmeldt besøg hos fynsk mediekoncern

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen dukkede op hos Jysk Fynske Mediers hovedsæde i Vejle og i mediehuset på Banegårdspladsen i Odense. Foto: Morten Grundholm

Jysk Fynske Mediers handel med ugeaviser med Politikens Lokalaviser i 2017 er kommet under Konkurrencestyrelsens lup. Medarbejdere afhørt.

Den jyske-fynske mediekoncern Jysk Fynske Medier har haft uanmeldt besøg af Konkurrencestyrelsen.

Det oplyser Fyens.dk på sin hjemmeside.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen dukkede onsdag morgen op i receptionen på Jysk Fynske Mediers hovedsæde i Vejle samt i mediehuset på Banegårdspladsen i Odense. 

Her forlangte de at få stillet lokaler til rådighed og at få udleveret forskellige computere, som de gik i gang med at undersøge. Desuden blev nogle af de ansatte bedt om at afgive oplysninger, oplyser Fyens.dk

Læs også Mediegigant opkøber ugeaviser: Nu lukker alle syv

- Medarbejdere fra Konkurrencestyrelsen er her for at se nærmere på de handler, vi lavede med Politikens Lokalaviser sidste år, siger administrerende direktør Jesper Rosener.

Jysk Fynske Medier købte i 2017 syv ugeaviser på Fyn og i Sydøstjylland og lukkede dem, mens Politikens Lokalaviser købte syv ugeaviser i Aarhus-området.

Desuden blev begge medejere af syv østjyske ugeaviser. Efter handlen lukkede Jysk Fynske Medier en række af ugeaviserne. 

Læs også Slut med hundeslagsmål om annoncer i Odense

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.