I det fynske folks tjeneste

Konservative: Skift Bendtsen ud

Bendt Bendtsen er ikke længere god nok, lyder kritikken fra det konservative bagland. I stedet bør han skiftes ud med en af kvinderne.

Bendt Bendtsen bør skiftes ud med Connie Hedegaard eller Lene Espersen.

Connie eller Lene

Bendt Bendtsen har siddet som formand for de Konservative i otte år. Han var med til at sikre ro, da bølgerne gik højt sidst i 90'erne. Men nu er han ikke længere god nok, mener flere i det konservative bagland.

- Bendt Bendtsen har gjort det udmærket med at skabe ro i baglandet, men vi skal videre, og derfor er vi nok nødt til at tage den her diskussion, siger Allerøds konservative borgmester, Eva Nejstgaard til Berlingske onsdag.

I stedet bør justitsminister, Lene Espersen eller miljøminister, Connie Hedegaard overtage formandsposten, mener KU, der holder landsmøde i weekenden og i den forbindelse vil holde en afstemning om, hvem der vil være den bedste afløser for partiet.

- Vi synes, det er vigtigt at vores medlemmer, og dem, der stemmer på os, ved hvad vi står for og hvad de kan forvente af os, hvis de stemmer på os efter næste folketingsvalg. Så når Bendt en dag stopper, så ved folk, hvem der bliver den nye partileder, siger Lasse Rasmussen, der er formand for KU på Fyn til TV 2/FYN.
[color=#ff0000" size="2]
[/color]

Forarget

Lene Espersen er dog forarget over diskussionen.

- Det er helt ude i hampen, at der er centrale tillidsfolk i vores parti, som stiller spørgsmålstegn ved Bendts lederskab, siger Lene Espersen til Berlingske.