I det fynske folks tjeneste

Kontrakt til OIK-talenter

René Steimle og Mikkel Ankjær Nielsen slap som de første gennem talentgruppens nåleøje.

Den 23-årige René Steimle og den kun 16-årige Mikkel Ankjær Nielsen kan glæde sig over en kontrakt med OIK den kommende sæson.

Erfarne talenter

Siden sommertræningens start har en gruppe på 12 OIK-spillere gået til stålet i kampen for en af de fem kontrakter, der er blevet stillet dem i udsigt. Try-out-konceptet blandt talenterne har nu udmøntet sig i de to første kontrakter.
Det er den mest erfarne i talentgruppen, reserveholdets 23-årige kaptajn René Steimle, samt en af de yngste, blot 16-årige Mikkel Ankjær Nielsen, der kan glæde sig over en kontrakt gældende for den kommende sæson.  
René Steimle var omkring truppen under Petri Skriko og siden fast mand under Ulf Weinstock inden han atter blev kaldt i aktion mod slutningen af sidste sæson, da Pär Johansson og René Jensen overtog trænersæderne. I alt er det blevet til 38 Bulldogs-kampe. 
Mikkel Ankjær Nielsen fik sin Bulldogs-debut som blot 15-årig før jul, og blev dermed den første fra årgang 1994 til at opnå spil i AL-Bank Ligaen.  
Dermed intensiveres presset på de sidste tre ungdomspladser, der uddeles senere på måneden. Vigtige fingerpeg i den henseende gives på fredag, hvor Rødovre Mighty Bulls gæster Bryggeriet Vestfyen Arena til sæsonens første træningskamp.